Over Korteweg

Van kleins af aan heeft Jaap Korteweg iets met staal. Volgens zijn vrouw Mariëlle is hij ermee getrouwd. "Ik kan niets anders. Van ijzer iets maken lukt altijd; met hout lukt nooit iets." Jaap is een bescheiden, 'selfmade' man. In 2001 startte hij voor zichzelf. Inmiddels runt hij met Mariëlle een goedlopend metaalconstructiebedrijf met vijf medewerkers in het Brabantse Oud-Gastel. Hun kracht is hun tomeloze energie, nuchtere en betrouwbare karakter, vakkennis en gouden werkhanden.

Traditioneel vakmanschap

Ons vakmanschap komt voort uit ruim 25 jaar ervaring. Schets ons jouw ideeën en wij zien direct voor ons wat je bedoelt. Ons vaste team van 5 ervaren, allround metaalbewerkers, onder leiding van Jaap Korteweg, bewerkt het metaal op traditionele wijze: met zweet, liefde en verstand van zaken. Om die reden plaatsen vele klanten hun opdracht bij ons en worden zij vaak vaste klant.

Slechts één aanspreekpunt

Vanaf de opdracht tot en met de aflevering is Jaap Korteweg jouw vaste contactpersoon. Één aanspreekpunt zorgt voor snelheid en duidelijkheid. Met zijn parate kennis beantwoordt Jaap direct al je vragen en geeft hij nuttige adviezen en reële richtprijzen. Daarna helpt hij mee jouw order te produceren en komt hij deze persoonlijk bij je afleveren. Korteweg Constructie: direct en zonder poespas.

Altijd bereid snel te helpen

Veel klanten willen graag gisteren hun order geleverd hebben. Met onze soepele instelling en snelle handelswijze staan we altijd voor je klaar: 7 dagen per week, 24 uur per dag. Als het nodig is, werken we op zaterdag en zondag door om jouw opdracht op tijd klaar te hebben. En heb je tussendoor een spoedklus? Dan maken we met alle plezier tijd om deze, tussen de bedrijven door, snel voor je te verwerken.

Bekijk onze staalconstructies

Wil je een greep uit ons brede assortiment zien? Bekijk onze staalconstructies. Wil je je ideeën met ons bespreken? Bel Jaap Korteweg op 06 - 53 63 34 07 of mail jaap@kortewegconstructie.nl.