Aluminium lassen in Breda door vakmensen van Korteweg Constructie

Aluminium lassen Breda? Korteweg Constructie verzorgt voor bedrijven in Breda aluminium lassen voor het creëren van diverse metaalconstructies voor de industrie en particulieren. Korteweg Constructie combineert vakmanschap met moderne technieken. Met een klein ervaren team werken wij in Breda door aluminium lassen en andere technieken aan robuuste en gedetailleerde projecten zoals:

  • Specialistisch leidingwerk
  • Dynamisch belaste constructies
  • Aluminium goten

Het grote voordeel van aluminium is dat het 30 tot 50% lichter is dan staal. Daarmee biedt aluminium lassen in Breda mogelijkheden in de jachtbouw maar ook in de moderne architectuur.

Goed overleg in Breda bij aluminium lassen van Korteweg

In Breda is Korteweg dé ambachtelijke vakman in aluminium lassen. Wij willen graag uw wensen perfect uitvoeren en daarom is goed overleg een noodzaak. Wij kiezen voor één vast contactpersoon zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan. U kunt bij Korteweg rekenen op:

  • Vakmanschap
  • Levering op elk gewenst moment
  • Op maat gemaakte constructies
  • Snelle onderhoudsservice

Een idee bespreken? Bel!

Bekijk ons vakmanschap online en bel Korteweg Constructie voor specifieke metaalconstructie, van licht tot middelzwaar, van één stuk tot seriewerk en van verfijnd tot robuust. Ons motto is: ‘Kan niet, bestaat niet.’ Wij gaan dus graag uw uitdaging aan!

Traditioneel vakmanschap

Ons vakmanschap komt voort uit ruim 25 jaar ervaring. Schets ons jouw ideeën en wij zien direct voor ons wat je bedoelt. Ons vaste team van 5 ervaren, allround metaalbewerkers, onder leiding van Jaap Korteweg, bewerkt het metaal op traditionele wijze: met zweet, liefde en verstand van zaken. Om die reden plaatsen vele klanten hun opdracht bij ons en worden zij vaak vaste klant.

Slechts één aanspreekpunt

Vanaf de opdracht tot en met de aflevering is Jaap Korteweg jouw vaste contactpersoon. Één aanspreekpunt zorgt voor snelheid en duidelijkheid. Met zijn parate kennis beantwoordt Jaap direct al je vragen en geeft hij nuttige adviezen en reële richtprijzen. Daarna helpt hij mee jouw order te produceren en komt hij deze persoonlijk bij je afleveren. Korteweg Constructie: direct en zonder poespas.