Metaalbewerking Oudenbosch

Woont u in Oudenbosch en omstreken en bent u op zoek naar een ervaren metaalbewerker? Kijk dan niet verder! Korteweg Constructie heeft ruim 25 jaar ervaring met metaalbewerking zoals het lassen van aluminium en het maken van constructies in RVS of staal en levert altijd 100% maatwerk. Liefde voor het vak en klantentevredenheid staan bij ons op één en we kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan!

Ons metaalbewerkingsbedrijf

Wij werken met een team van vijf ervaren, allround metaalbewerkers die allemaal één ding gemeen hebben: ze zijn trots op hun ambacht en werken elke metaalbewerking opdracht vakkundig en tot in de puntjes af. We houden niet van valse beloftes en zijn betrokken bij onze klanten. Als u dus in Oudenbosch of omgeving woont en een betrouwbaar, nuchter en toegewijd metaalbewerking bedrijf zoekt, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij van Korteweg Constructie zijn dagelijks bereikbaar, bieden een snelle 24 uurs onderhoudsservice in Oudenbosch aan en kunnen op elk gewenst moment maatwerk leveren (de leveringstijden hierbij in acht genomen).

Op maat gemaakte metaalconstructies

Naast vakmanschap, hebben wij beschikking over de modernste metaalbewerking technieken waardoor wij in staat zijn onze klanten te voorzien van mooie, duurzame, op maat gemaakte metaalconstructies. Voorbeelden van projecten waar wij met veel liefde aan gewerkt hebben zijn bijvoorbeeld een industriële trilband, een handgemaakte toegangspoort, metalen constructie voor personenlift en verrijdbaar onderstellen.

Particuliere of industriële klanten, van licht tot middelzwaar constructiewerk, van één stuk tot series, van verfijnd tot robuust….  De mogelijkheden zijn eindeloos dus als u een metaalbewerking opdracht voor ons heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Nieuwsgierig naar ons vakmanschap? Bekijk dan hier de foto’s van onze metaalbewerking projecten.

Een passie voor staal

Korteweg Constructie werd opgericht door Jaap Korteweg. Van kleins af aan had hij al een passie voor staal en hij besloot in 2001 van zijn hobby zijn beroep te maken. Wat begon als een eenmanszaak groeide al snel uit tot een succes en inmiddels runt hij samen met zijn echtgenote Mariëlle een goedlopend metaalbewerkingsbedrijf met vijf medewerkers vanuit Oud-Gastel in Noord-Brabant. Zich beroepend op zijn liefde voor het vak en zijn jarenlange ervaring met metaalbewerking, staat Jaap als contactpersoon voor zijn bestaande en nieuwe klanten altijd klaar met kennis en eerlijk advies.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan

Wordt u onze volgende tevreden klant in Oudenbosch? Als u een specifieke metaalconstructie voor ogen heeft of benieuwd bent naar de mogelijkheden, neem dan contact met ons op om geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan te vragen. Als u het formulier invult, nemen wij binnen maximaal één werkdag contact met u op!