Metaalbewerking en aluminium lassen in Oud Gastel

Korteweg Constructie is hét metaalconstructiebedrijf in Oud Gastel. We zijn gespecialiseerd in metaalbewerking, zoals constructies in RVS en aluminium lassen. Met ruim 25 jaar ervaring zijn we een trouwe partner voor bedrijven in Oud Gastel. Ons team ervaren metaalbewerkers realiseert metaalbewerking op maat. Dit in combinatie met snelle levering en betrouwbaarheid bent u bij ons staalconstructiebedrijf aan het juiste adres.

Metaalbewerking in Oud Gastel

We verrichten diverse metaalbewerkingen uit. Van een idee op maat tot een vakkundig uitgevoerde klus. Korteweg Constructie zorgt voor een duidelijke offerte en korte lijnen. Uw contactpersoon? De eigenaar. Met veel kennis en kunde krijgt u adviezen op basis van uw situatie. Wat kunt u als klant verwachten?

  • Uitstekende service
  • Vakmanschap in metaalbewerking
  • De modernste technieken
  • Iedere dag bereikbaar
  • Levering op ieder gewenst moment
  • Metaalconstructies op maat gemaakt
  • 24-uur onderhoudsservice

Aluminium lassen in Oud Gastel

De vakmensen van Korteweg Constructie verzorgen het aluminium lassen in Oud Gastel en omstreken. Met aluminium lassen worden metaalconstructies gecreëerd voor zowel de industrie als voor particulieren. Korteweg Constructie combineert moderne technieken met vakmanschap en hoogwaardige kwaliteit. Ons team verricht naast aluminium lassen nog veel meer metaalbewerkingen. We werken aan projecten als:

  • Aluminium goten
  • Specialistisch leidingwerk
  • Dynamisch belaste constructies

Het fijne aan aluminium? Het is veel lichter dan staal. Tot wel 30% tot 50% om precies te zijn. Aluminium lassen is daarom ook een oplossing voor moderne architectuur en de jachtbouw.

Metaalconstructies van Korteweg

Zowel in metaalbewerking als voor aluminium lassen zijn we dé vakman van Oud Gastel. We luisteren naar uw wensen en overleggen onze ideeën. Zo komen we altijd tot de beste oplossingen. Bij Korteweg krijgt u professionaliteit. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Laat het ons weten. Ons motto: ‘Kan niet, bestaat niet’. We houden dan ook zeker van een uitdaging!

Jarenlang ervaring in metaalbewerking

Met 5 jaar ervaring kunnen we zeggen dat we vakmannen zijn. Ons vakmanschap maakt het mogelijk om ieder idee direct te kunnen visualiseren. Onze 5 vaste, ervaren metaalbewerkers werken onder leiding van Jaap Korteweg. We werken traditioneel, met liefde en verstand. Dat is dan ook de reden dat veel klanten bij ons terug komen.